miércoles, 14 de agosto de 2019

Frida Kahlo figura del capítulo "Dolor" del programa THIS IS ART

El programa de televisión de TV3 This is Art presentó su capítulo "Dolor" teniendo como figura principal a la pintora mexicana Frida Kahlo.

"El dolor és molt present en les nostres vides, des que naixem fins que morim, i per això és un tema tan recurrent en l'art.

Per fer aquest viatge cap a la part més fosca de la nostra ànima, ens situarem al vehicle on es genera més dolor: en un llit. Un llit amb què recorrerem els diferents aspectes d'aquesta emoció tan negativa però, malgrat tot, tan necessària per crear.

Analitzarem la vida i obra de diversos artistes que van passar per l'experiència del patiment: Frida Kahlo, que va suportar tant dolor, físic i emocional, i que tan bé va saber plasmar en la seva obra; Frédéric Chopin, malalt de tuberculosi, que va saber expressar la seva angoixa vital en les seves composicions musicals, les millors escrites en una cel·la de la cartoixa de Valldemossa; o Antoni Tàpies, que va tenir una malaltia pulmonar i va arribar al convenciment que viure amb dolor és necessari i inevitable."( ® THIS IS ART//TV3)

Desde MEXCAT felicitamos a Nayelli Abrego y Elizabeth Vázquez por su participación en la realización de este capítulo. Agraïm a TV3 per convidar-nos a participar en aquesta magnífica producció. Puedes ver el capítulo completo en This is Art-Dolor




No hay comentarios: