miércoles, 10 de abril de 2013

Liliana López, ganadora de 2 boletos para "Que vaya bonito"

Liliana Rocío López Suárez ha sido la afortunada que se lleva dos entradas para la obra de teatro "Que vaya bonito". Ella contestó la respuesta correcta a la pregunta que formulábamos: ¿Quién fue el compositor de la canción Ojalá que te vaya bonito?. En efecto, se trataba de José Alfredo Jiménez.
Ho deixaries tot i marxaries a la recerca del teu somni, deixant enrere la teva família, tots aquells qui sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta potser de deixar el lloc que ocupes dins la família per ocupar un lloc al món, de llançar-te al buit i volar. Es tracta potser d'abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família? Comença la festa i et dic... et dic adéu. Una festa de comiat. Amics i família. Ah, i el públic. 
El públic és part de la festa: els convidats. Beguda, música... Estem convidats a una festa de comiat en un pis, una d'aquestes festes tan mediterrànies que proliferen amb el bon temps. Arribem a l'adreça de la casa que ens han indicat, piquem al intèrfon i pugem per l'escala. Esglaó a esglaó sentim els nervis i la incertesa de no saber què passarà, amb qui em trobaré… 
Arribem al terrat, la música està sobrevolant entre els llums de festa, se'ns convida a beure sangria fresca mentre els convidats van arribant. Entre copa, cigarret i converses nocturnes sorgeix la pregunta, on està l'obra de teatre i on són els actors? Quan començarà? Al cap d’una estona un s'adona que l'obra ja ha començat i que formem part d'ella. 

No hay comentarios: