lunes, 15 de abril de 2013

Grandes arquitectos mexicanos visitarán Barcelona y la Roca Gallery

La empresa Roca convoca a destacados arquitectos de México y España en un encuentro único llamado "Panorama de la arquitectura mexicana. Una visión compartida España-México" que tendrá lugar el jueves 25 de abril en la Roca Barcelona Gallery. Els arquitectes Arturo Arditti, Francisco Serrano, Javier Sord i Maurici Rocha seran els protagonistes mexicans de la sessió.
Debatran amb els espanyols Carlos Lamela, autor de l'espai Roca Madrid Gallery, amb Fuensanta Nieto, de Nét Sobejano Arquitectes, i Emilio Tuñón, de Tuñón + Mansill Architects. A través d'aquests debats la companyia pretén oferir un espai de debat protagonitzat per destacats arquitectes amb una reconeguda trajectòria internacional de tots dos països i d'aquesta manera generar l'intercanvi d'experiències i opinions que enriqueixin la visió arquitectònica.
La jornada pretén ser un punt de trobada entre l'arquitectura mexicana i l'espanyola a través dels coneixements de reconeguts arquitectes i les institucions que la promouen, en una sessió que permetrà enfortir els seus vincles i visualitzar de manera conjunta com es poden aportar solucions innovadores a través de l'arquitectura i ressaltar el paper de l'arquitectura mexicana en l'evolució cultural del país.

1 comentario:

Kanamaye dijo...

Para poder ir ustedes tienen entradas o saben un poco como es y a que hora es?