miércoles, 30 de mayo de 2012

Estudiantes mexicanos realizarán sus prácticas de verano en Elisava

Els estudiants del Departament d'Arquitectura de la Universitat Iberoamericana, Sta Fe, de Mèxic, conjuntament amb els alumnes de a universitat ITESO, Guadalajara; la Univeritat Anahuac del Norte, DF i l'ITESM, de Querétaro realitzen a ELISAVA la segona edició del curs d'estiu a Barcelona, dins del marc dels programes d'estudis acadèmics conjunts Visiting Universities. 
 Els alumnes desenvoluparan estudis d'arquitectura entre Barcelona i Londres el juny de 2012 sota la direcció de Juan Carlos Sánchez Tappan, Codirector de Mèxic-ELISAVA Visiting Universities.
El programa d'estudis a Barcelona dins el marc d'acords Visiting Universities entre universitats d'origen i ELISAVA té el propòsit de generar un benefici mutu a les institucions i d'avançar en l'educació i la investigació així com d'estrènyer els llaços de cooperació. 
 El seu objectiu, a més d'aprofitar avantatge del que Barcelona com a ciutat té per ensenyar, és contribuir activament en la investigació, i participar en el debat de disseny, sigui en el context Europeu com el d'Amèrica del Nord. Els seus professors tenen una destacada preparació com a docents i investigadors, i estan involucrats de manera activa ensenyant i publicant a banda i banda de l'Atlàntic. La familiaritat dels instructors amb temes que concerneixen ambdues realitats ajuda els estudiants a percebre de la millor manera el que la ciutat de Barcelona té per ensenyar. Durant els estudis a Barcelona hi ha tres principis fonamentals que formaran part del currículum dels alumnes: Interdisciplinarietat, Sostenibilitat i Cultura Urbana.

No hay comentarios: