martes, 26 de noviembre de 2019

Vuelven a escena las "Mexicatas"

Regresa la obra "Mexicatas" en esta ocasión al espacio Joan Brossa- Teatro del Born. Ocho actrices mexicanas licenciadas en la misma escuela de teatro de la Ciudad de México se encuentran en Barcelona. Y así comienza todo.

Actrices que fuera de su país buscan hacer raices en tierras catalanas. Actrices que, comparten historias de viaje encuentran experiencias en comín, como perspectivas diferentes de su llegada y de permanencia en este nuevo lugar. Artistas que se encuentran y juntas generan fuerza para crea un proyecto.

Actrius fora del seu país que busquen fer arrels a terres catalanes. Actrius que, compartint les seves històries de viatge, troben tant experiències en comú, com perspectives diferents de la seva arribada i de permanència en aquest nou lloc. Artistes que es troben i juntes generen força per crear un projecte.

I un trenta de gener, Sergi Belbel fa una conferència a la Sala Beckett. Entre el públic dues d’elles s’esperen al final: “Hola Sergi, som mexicanes, vuit, i estem començant un projecte…”. I el Sergi diu: “M’interessa!” Vuit actrius mexicanes s’asseuen en cercle amb en Sergi Belbel. Un centenar de pàgines escrites en dos mesos. Paraules sobre Mèxic, sobre Catalunya, sobre la por, la mort, la nostàlgia, la injustícia i la identitat. Així neix Mexicatas, de "sentir-nos d'aquí i d’allà, i de no pertànyer a cap dels dos llocs”.


Dirección: C/Flassaders 40, Barcelona.
Horario: De miércoles a sábado 20:30hr y Domingo 19:00hr
Precios: Miercoles y jueves 15€, viernes, sábado y domingo 20€
Duración: 1hr y 40min.



No hay comentarios: