martes, 14 de noviembre de 2017

De Roses a Mèxic

La productora de Roses, Almanegra Audiovisual, viatja a Mèxic per gravar un capítol de la sèrie ‘Imparables’ amb Santi Millán

La manera de fer, de treballa en el món de la imatge per part la productora de Roses, Almanegra Audiovisual, ha traspassat fronteres. Primer les fronteres catalanes, ja que el passat mes d’agost va recórrer una part de l’estat espanyol per gravar amb drone la cursa ciclista ‘PilgrimRace’ que, en diferents etapes, es va iniciar a Madrid i va finalitzar en Santiago de Compostela, en una aventura més de l’equip Imparables capitanejat pel polifacètic i presentador de TV, Santi Millan. També

I els ciclistes d’Imparables se’n van anar a mitjans del passat mes d’octubre a Mèxic, per portar a terme una nova aventura a sobre d’una bicicleta, la ‘Imparables Baixa Epic’, que es va desenvolupar en Ensenada, ciutat de l’estat mexicà de Baja California, situada a 80 km entre la frontera entre Mèxic i els EE.UU.

I va ser aquí que l’equip rosinc d’Almanegra Audiovisual va traspassar les fronteres espanyoles per fer un viatge transoceànic en direcció a Mèxic. “Sí, després de l’experiència amb la PilfgrimRace, ens van trucar per si volíem treballar un cop més amb la productora d’en Santi Millán, Zoopa, per participar amb el drone en aquest nou capítol d’Imparables, fent-nos càrrec de la gravació de les imatges aèries i de l’edició posterior dels vídeos de curta durada, que és on resumeix el més destacat de cada etapa i que penjàvem al Youtube al mateix dia”, ha afirmat el responsable d’Almanegra Audiovisual, Jonathan Fernández.

Cal a dir que el programa sencer d’aquesta nova aventura dels Imparables estarà llest  per a finals d’aquest mes. I, segurament, s’emetrà per Teledeporte.(viladeroses.cat)


No hay comentarios: