lunes, 6 de febrero de 2017

Se inaugura Sagardi México

Nuestros amigos del grupo Sagardi llegan a territorio mexicano con una ambicioso proyecto de alta gatronomia. Sin duda en los últimos meses grupo Sagardi ha apostado por el mercado mexicano, gracias al apoyo de grandes conocedores de la gastronomia mexicana como la Sra, Carmer "Titita" Ramírez del restaurante El Bajio y el chef Joan Bagur del restaurante Oaxaca con sede en Barcelona.

Aqui presentamos las palabras del director de Sagardi Iñaki Lz de Viñaspre:

"El passat dimecres 25 de gener vam tenir el plaer d'inaugurar SAGARDI Mèxic envoltats de molts amics. Volem agrair sincerament a tots els que ens van acompanyar en una vetllada meravellosa.

Arribem a Mèxic amb humilitat i moltes ganes de mostrar els meravellosos productes de la nostra cuina basca. Ara és moment de posar-se a treballar al costat del meu gran amic Joan Bagur per fer arribar al públic mexicà el millor de la nostra gastronomia. Us esperem a SAGARDI Mèxic!" (sagardi)


 

No hay comentarios: