martes, 18 de octubre de 2016

MEXCAT participa a la Trobada d'Entitats 2016

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona organitza cada any aquesta festa amb la finalitat de crear un espai de trobada entre la ciutadania en què la diversitat de la nostra ciutat sigui motiu per compartir, conèixer i gaudir. Les entitats del Consell Municipal d’Immigració, amb més de 400 voluntaris, us convidem a venir i que passeu un diumenge enriquidor que us permeti conèixer i apropar-vos a la diversitat cultural de la nostra ciutat. A més d’un munt d’activitats diferents per petits i grans enguany hi trobareu activitats i xerrades  inculades a l’àmbit laboral i econòmic des de punts de vista molt diversos, cooperativisme, Comunitats AutoFinançades CAF, la cura de les persones, la reivindicació de dret.

MEXCAT como parte del Consejo Municipal de Inmigración participara con la elaboración de un taller infantil de mascaras de lucha libre. Durante toda la jornada el publico asistente disfrutara de actuaciones de artistas de diferentes nacionalidades, ademas, podrá participar en las actividades que se llevaran a cabo en las áreas como los espacios: de la mujer, de la cultura, de acogida, de la juventud.

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona organitza cada la trobada d'entitats que serà  el diumenge 23 d’octubre d’11 a 19 hores a l’Arc de Triomf.


No hay comentarios: