miércoles, 9 de marzo de 2016

Gerardo Pisarello visita México para participar en Metropolis

El tinent d’alcaldia de Treball, Economia i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello viatja a Mèxic aquesta setmana per participar al Consell d’Administració de Metropolis, l’associació mundial de grans ciutats, i secció metropolitana de CGLU, Ciutats i Govern Locals Units.
Pisarello participarà a la reunió dels òrgans de govern d’aquesta a Barcelona debatrà a l’abril per influir a la Nova Agenda Urbana de l’ONU A més, Pisarello també presentarà en aquest òrgan la propera trobada d’Hàbitat III sobre Espai públic, que se celebrarà a Barcelona el 4 i 5 d’abril, amb l’objectiu de debatre i adoptar recomanacions per presentar davant de les Nacions Unides i influir en la Nova Agenda Urbana de l’ONU. A la trobada de Barcelona el debat se centrarà en els temes d’Habitatge, Mobilitat, Mercats i Àgores.
ssociació internacional de ciutats, on es marcaran les línies polítiques d’actuació de l’organització, se n’escollirà la presidència -que actualment ocupa de forma interina l’alcalde de Mont-real, Denis Coderre-, i s’abordarà el nou mandat del secretari de l’organització, Felip Roca. El tinent d’alcaldia intervindrà al Consell d’Administració de Metropolis amb la vocació de liderar la línia de treball sobre el Dret a la ciutat. La ciutat es postularà per reforçar la seva presència i erigir-se com a portaveu de les metròpolis en els àmbits de treball sobre aquest eix i especialitzar el treball de Barcelona a la xarxa.

No hay comentarios: