jueves, 3 de marzo de 2016

El grupo de TarragonaSAL150 gana el remio Arpa de México

Planeta Cuadrado, l’últim disc del grup de rock-celta de Tarragona, SAL150 ha rebut el guardó al millor àlbum independent als premis ARPA que organitza la Academia Nacional de la Música y las Artes i que s’han entregat a Mèxic fa pocs dies.
La formació tarragonina optava a dos dels premis en les categories de millor àlbum independent i millor àlbum de música alternativa per la seva producció “Planeta Cuadrado”, tercer treball de la banda que ha produït Pemi Rovirosa de Lax’n Busto i que s’ha gravat als Studis Oxigen.
Els premis ARPA han arribat enguany a la seva XII edició i són un referent tant a Mèxic com a l’Amèrica Llatina i la resta de països de parla hispana. Sobre SAL150 i el seu nou treball, cal destacar que l’any passat “Planeta cuadrado” els va portar a tocar a diverses parts de la geografia espanyola (Gran Canària, Sevilla, Bilbao, Valladolid, Barcelona, Camprodón, Elx, Madrid, o Tarragona), així com també a d’altres països com Colòmbia, França o Andorra i properament a Mèxic.
Els dos cantants d’aquest conjunt, Miguel Lara (veu i violí) i Rosa Burguera (veu i teclat) porten 20 anys de trajectòria musical. Completen la formació el Cristobal Varo (guitarra acústica), el Damián García (guitarra elèctrica), el Daniel Martínez (bateria) i l’Héctor Sanz al baix.

No hay comentarios: