viernes, 21 de febrero de 2014

Francisco Córdova programa un taller de danza por Semana Santa

La escuela Tragantdansa programa este taller del mexicano Francisco Córdova en sus instalaciones de Gràcia. El taller tratará la integración de cuerpo y danza y movimiento y relación, y tendrá lugar entre el 14 y el 17 de abril.
Segons la informació es tracta d'un entrenament basat en la construcció d’accions físiques que busquen descodificar i desestructurar els llenguatges establerts i predeterminats de la dansa. Es treballa tant el control com la intuïció física portada a les seves màximes capacitats amb un risc corporalment controlat. S’acompanya a l’alumne per tal de que pugui trobar la veritat en el seu cos i contacti amb la seva particular manera de moure’s incorporant la informació que li proporciona la seva intuïció.
Francisco Córdoba  és irector de la companyia independent Physical Momentum Project - Scenic Action, director general del programa d'entrenament Tècniques de Moviment i creador de l'Associació de Professionals de les Arts Escèniques de Mèxic (APAEM), a més d’ intèrpret, coreògraf, pedagog, il·luminador i gestor. Des del 2006 desenvolupa la seva metodologia “Cos-Acció/Moviment-Relació” 

No hay comentarios: