miércoles, 5 de febrero de 2014

El Casal La Turba de Valls programa una tertulia sobre Chiapas

Este sábado 8 de febrero el Casal Popular La Turba, de Valls, acogerá una tertulia sobre la situación en Chiapas, en la que personas provenientes de todo el país hablaran de su experiencia y convivencia con la revolución zapatista del EZLN. La jornada, enmarcada en el ciclo de actividades por el veinte aniversario del alzamiento zapatista, comenzará a las 12h con la recibida de los participantes y un vermut. A las doce y media empezará el debate-tertulia i a las dos y media tendrá lugar una comida popular mexicana.
Les activitats del Casal són obertes a tothom qui vulgui però millor confirmar l’assistència al dinar a info@laturba.cat La Turba convida a les persones que hagin anat algun cop a Chiapas a explicar la seva experiència o a participar en aquesta trobada, que se celebrarà a la seu del Casal, C/Nou 12. Exposició de fotos sobre les comunitats zapatistes.
El bar del Casal acollirà a partir d’aquest divendres una exposició de fotografies sobre les comunitats zapatistes. Les fotografies són obra del vallenc Francesc Parés i mostren la vida quotidiana i política de les comunitats, amb imatges de combatents de l’EZLN i del Subcomandante Marcos, entre d’altres. Les fotografies hi estaran exposades fins al març.

No hay comentarios: