lunes, 3 de febrero de 2014

Convocatoria a mexican@s: ¿Cómo quieres la Catalunya del futuro?

"¿Cómo quieres la Catalunya del futuro? Propón ideas y pregunta tus inquietudes respecto al proceso soberanista" es el título del encuentro que, organizado por la Fundació Nous Catalans, tendrá lugar en Casa Mèxic Barcelona (C/Pavía 72) el próximo jueves 27 de febrero, a las 19:00 hrs.
Los ponentes serán el mexicano Rodrigo López Laínez, director por México de la Fundació Nous Catalans, y Èric Bertran, subdirector de la Fundació Nous Catalans.
Envien hasta el miércoles 26 de febrero sus preguntas, inquietudes y dudas a info@mexcat.org respecto a todo aquello que os interesa de la Catalunya del futuro. Será una sesión sobretodo centrada en las preguntas que tienen como mexicanos y mexicanas establecidos en Catalunya, en temas tan diversos como nacionalidad, procesos legales, lengua catalana y española, convalidaciones, la consulta y quién podrá votar, etc. Además podrán expresar como quisieran que fuera una Catalunya independiente, si finalmente se concreta ese proceso. Recuerden enviarnos las preguntas e inquietudes para poder responderlas en la sesión. Si no, les esperamos igualmente.
Después del evento tendrá lugar un aperitivo popular. 

------------

"Com vols la Catalunya del futur? Proposa idees i pregunta les teves inquietuds respecte al procés sobiranista", és el títol de la trobada que, organitzada per la Fundació Nous Catalans, tindrà lloc a Casa Mèxic Barcelona (C/Pavia 72), el proper dijous 27 de febrer, a les 19:00 hrs.
Els ponents seran el mexicà Rodrigo López Laínez, director per Mèxic de la Fundació Nous Catalans, i Èric Bertran, subdirector de la Fundació Nous Catalans.
Envieu-nos fins al dimecres 26 de febrer les vostres preguntes, inquietuds i dubtes a info@mexcat.org respecte a tot allò que us interessa de la Catalunya del futur. Serà una sessió sobretot centrada en les preguntes que teniu com a mexicans i mexicanes establerts a Catalunya, en temes tan diversos com nacionalitat, processos legals, llengua catalana i espanyola, convalidacions, la consulta i qui podrà votar, etc. A més, podreu expressar con voldrieu que fos una Catalunya independent, si finalment es concreta aquest procés. Recordeu enviar-nos les preguntes i inquietuds per a poder respondre-les a la sessió. Si no, us hi esperem igualment.
Després de l'activitat hi haurà un aperitiu popular.

No hay comentarios: