miércoles, 8 de enero de 2014

El Mariachi Semblanza en concierto, el próximo 14 de febrero


Casa Amèrica lanza el programa musical de conciertos "Hamaques: música tradicional llatinoamericana en directe". Entre los conciertos de música latinoamericana programados por los próximos meses, destaca la actuación del Mariachi Semblanza, el 14 de febrero, en la Sala Sandaru de Barcelona. (C/ Buenaventura Muñoz 21).
El divendres 24 de gener Casa Amèrica Catalunya inaugura el cicle Hamaques de música tradicional i popular llatinoamericana en directe. El reconegut músic argentí, intèrpret de la flauta travessera, Pablo Giménez, és l’encarregat d’obrir aquests concerts, la major part dels quals es celebraran a la Sala Sandaru de Barcelona. El propòsit d’aquesta iniciativa és oferir una programació continua i estable de concerts de música tradicional i popular de l’Amèrica Llatina, amb actuacions tant de músics llatinoamericans residents a Catalunya com d’altres intèrprets del gènere que ens visitin. Els concerts d’Hamaques es celebraran a la Sala Sandaru, situada al carrer de Buenaventura Muñoz, 21 de Barcelona. L’entrada a aquests espectacles costarà 5 euros.
Un exemple de l’esperit d’Hamaques és el concert Germans de l’Aigua i el Vent de Pablo Giménez, qui ha seleccionat a músics com ara Guillermo Gómez a la guitarra i Pablo Cruz a la percussió, entre d’altres, per a que l’acompanyin. Així mateix, el cicle Hamaques ja té programats altres concerts per als mesos de febrer i març del 2014. El 14 de febrer actuarà el Mariachi Semblanza (Mèxic) i el 14 de març, el guitarrista argentí Guillermo Rizzotto. Altres grups que protagonitzaran en un futur pròxim concerts del cicle Hamaques són Sakapatú (música andina); Olumbé (afroperuà); La Korda (folk argentí) o Franco Luciani (tango i folk). - See more at: http://www.americat.cat/ca/hamaques-musica-tradicional-llatinoamericana-en-directe#sthash.Wfd8WSeo.dpuf

No hay comentarios: