lunes, 26 de agosto de 2013

Popol Vuh, este jueves en Girona, y viernes en Lloret

La compañía de teatro del Centro Cultural Jalil Gibrán participará este jueves y viernes en el Festival Fitag de Girona, con la obra Popol-Vuh, interpretada en lengua maya. Los actores y actrices de esta obra, que el jueves será de entrada gratuita en Girona, visitaron hoy Barcelona donde fueron recibidos por MEXCAT. El director y productor del espectáculo, los hermanos Cabrera, han podido conocer junto a los jóvenes actores de este centro varios rincones de la ciudad de Barcelona en una visita cultural colaboración de nuestra asociación con el Fitag.
El grup Centro Cultural Jalil Gibrán portarà a escena l'obra "Popol-Vuh, soplo de vida". El coordinador, Saul Cabrera, avança que està plena de llum i color. L'obra explica la creació i evolució de la humanitat, segons la cultura maia. De fet, serà la llengua original que s'utilitzarà a l'espectacle.
Saul Cabrera afegeix que la peça està plena de simbolismes. El que ell anomena "teatro antropocósmico". La companyia mexicana forma part enguany del cartell del Festival de Teatre Amateur de Girona, perquè el seu director va passar 3 mesos a Mèxic, on va dirigir una obra i també un taller. En veure aquesta peça, va convidar als artífexs a representar-la aquí. Han vingut 22 persones, entre actors i tècnics, que compten amb Quantus Teatre com amfitrió. A més de passar per Girona, el proper 30 d'agost, seran al teatre de Lloret. Aquest divendres, a les 9 de la nit. L'entrada val 5 euros.

No hay comentarios: