jueves, 6 de junio de 2013

Manuel Alonso en Andorra para el Día de la Música

La jornada musical del 21 de juny "Festa de la Música de les Valls del Nord" a Andorra comptarà, entre altres artistes, amb la participació del guitarrista mexicà Manuel Alonso, que interpretarà una selecció de peces de flamenc. També actuaran el clarinetista Nicolas Foster i el saxofonista de jazz Jim Stead. A més, hi haurà cantants com Iain Woolward i Guillem Forné. “Al país hi tenim grans artistes que no són habituals dels nostres escenaris i aquesta festa serà una bona oportunitat per conèixer-los”, ha remarcat Clare Allcard, impulsora de la trobada.
 Entre la trentena de músics i cantants que prendran part en la Festa, a més dels ja esmentats, hi haurà diverses corals del país, com la dels Petits Cantors Lliures, que s
olemnitzaran una missa a Ordino; els grups de vent i guitarra de l’Institut de Música; la Grossband; Jordi Botey & Jordi Barceló i el duet Art & Show. A més, a les vuit del vespre, a l’església de la Massana, s’ha previst una cantada amb el públic de l’himne d’Europa.
Trenta actuacions, vuit hores de música i unes 300 persones participants en la segona edició de la Festa de la música, que se celebrarà aquest diumenge a les Valls del Nord. La impulsora de la iniciativa és Clare Allcard, veïna de la Massana, que l’any passat es va moure perquè el Dia de la música, que és el 21 de juny, tingués una àmplia repercussió. 
Els comuns d’Ordino i de la Massana i l’Escola de Música de les Valls del Nord van engegar la proposta. Aquest any la Festa serà molt variada, amb diversos estils musicals, com jazz, blues, música clàssica, corals i rock. “Serà un aparador de bona part dels músics que tenim al país i alhora també serà un regal que ens fan aquests artistes, ja que actuen de forma desinteressada”, ha precisat Allcard.

No hay comentarios: