sábado, 13 de abril de 2013

Román Revueltas, este domingo en Valls

Román Revueltas, director de la Orquesta Sinfónica de Aguascalientes  participa este domingo en un concierto en Valls, acompañando al director de orquestra Marc Moncusí, que se presentará con la Barcelona Modern Project.
Serà aquest diumenge, a partir de les 18 hores, quan el director d’orquestra Marc Moncusí alçarà la seva batuta per conduir una formació amb la qual hi està molt familiaritzat al ser-ne el creador, la Barcelona Modern Project. L’escenari escollit és el millor possible per la bona acústica que disposa. Es tracta del Teatre Principal de Valls, que si bé t
é un aforament força limitat, atresora una extraordinària bellesa. El director artístic i musical vallenc, Marc Moncusí Els protagonistes de la vetllada musical són el propi director artístic i musical, Marc Moncusí; Román Revueltas (d’origen mexicà), com a director convidat; David Casanova, al piano; i l’escriptora vallenca, Margarida Aritzeta, que interpretarà un paper de narradora. 
El programa escollit per a que la Barcelona Modern Project li doni forma és realment atractiu: Poèmes d’Amour, d’Isaac Albéniz; sinfonietta, op. 1 de Benjamin Britten. Obertura. Variacions. Tarantela. El repertori no acaba aquí, també hi haurà lloc per a Manuel de Falla, amb el concert per a piano i 5 instruments. Allegro- II. Lento- III. Vivace.

No hay comentarios: