jueves, 28 de junio de 2012

Nueva oportunidad a empresas catalanas en México

Barcelona Activa organiza el 3 de julio un encuentro para poner en contacto emprendedores y empresarios con un conjunto de expertos en internacionalización que resolverán las consultas específicas sobre estrategias empresariales, la implementación a nuevos mercados y las ayudas y recursos disponibles. 
En el caso de México, serán los expertos de la empresa Mercados Exteriores, los que asesorarán el empresariado catalán sobre este mercado. Los encuentros con los expertos serán individuales y gratuitos y durarán entre 15 y 20 minutos. 
Es reuniran en un mateix espai entitats de suport a la internacionalització empresarial com ACC1Ó, l'ICEX i la Cambra de Comerç de Barcelona, l'empresa consultora Interstrategies i representants d'empreses especialitzades en diferents mercats, com ara Borsub, experta en la Xina i el sud-est asiàtic; Mercados Exteriores, especialista en països com el Brasil, Mèxic i Colòmbia; i 321º degrees, amb gran coneixement de les oportunitats de negoci als països àrabs. 
 Així mateix, també hi assistiran membres de Multitrade Spain, que donaran a conèixer els tràmits duaners i de logística a tenir en compte, i Reexporta, que tractarà sobre la internacionalització a través d'Internet. Per poder assistir a aquesta sessió, que tindrà lloc el 3 de juliol, cal que les empreses interessades s'inscriguin a través del web i especifiquin les persones amb qui es volen reunir a través del qüestionari de selecció d'experts.
Más información en el siguiente enlace: Barcelona Activa

No hay comentarios: