jueves, 8 de septiembre de 2011

Figueres explicarà el paper de Mèxic a la Guerra Civil Espanyola

Avanza el Diari de Sant Cugat sobre la conferencia de este viernes en el Ayuntamiento, a la que invitamos a la comunidad:
El professor de la Universitat Autònoma Josep Maria Figueres oferirà una conferència aquest divendres al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona. Amb el títol Presència de Mèxic a la Guerra Civil Espanyola a Catalunya, Figueres parla sobre la relació mexicana amb la República a Catalunya en l'àmbit bèl·lic, diplomàtic, polític, cultural i periodístic. El professor exposarà temes que formaran part d'un llibre que està fent en aquests moments per encàrrec del govern mexicà. La xerrada començarà a les 19.30 hores.
Les Setmanes Culturals de Mèxic a Catalunya volen ser un punt de trobada de la comunitat mexicana i catalana a Barcelona. Durant tot el mes de setembre, Barcelona s'ha omplert de les arts visuals, la música i la dansa mexicanes; a banda d'activitats acadèmiques i infantils. Tot complementat amb una Fira mexicana d’entitats, gastronomia i propostes per a tots els públics.

No hay comentarios: