Un taller gastronòmic va omplir d'aromes mexicanes la cuina de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà el dimecres 30 de gener al vespre. El motiu de reunió de les dotze persones que hi van assistir va ser l'inici del cicle de tallers de cuines del món.
«El que ens diferencia respecte altres tallers de cuina és que els nostres seran professors nadius», explica Sandra Gard, directora de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà. El taller està enfocat a amateurs que vulguin aprendre diferents cuines en clau lúdica, i no és indispensable tenir nocions de cuina. «Una altra de les coses curioses d'aquest curs és que les receptes s'elaboren amb ingredients típics del país, i és habitual que la gent d'aquí no els conegui», explica Carlos Gallardo, professor i assessor de cuina dels cursos de l'Escola d'Hostaleria.
El primer taller del cicle, que va ser tot un èxit, el va portar Alejandra Vega. La xef va ensenyar a cuinar guacamole de la mateixa manera que s'elabora al seu país. També va cuinar el taco cochinita pibil, un dels més coneguts en el context de la cuina mexicana. A part d'això, també va cuinar un plat fet amb carn de porc al forn amb fulla de plataner. Per acabar, Vega va ensenyar al públic com elaborar unes tortitas des de zero, una crema de frijol negre, i unes tostadas de pollastre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario