miércoles, 19 de julio de 2017

Celebrant la vida Frida Kahlo

Barcelona, 17 de juliol 2017.- La companyia gavanenca TEATR3S celebra el 110 ° natalici de la pintora mexicana, amb Frida Kahlo, viva la vida d'Humberto Robles. La sala Fènix de Barcelona oferirà durant el mes de juliol 8 funcions de l'aclamat monòleg Frida Kahlo, viva la vida, del dramaturg mexicà Humberto Robles, a càrrec de la companyia Mèxic-catalana TEATR3S. Es tracta d'un bonic i intens monòleg que narra la soferta vida de la pintora mexicana, que ens permet conèixer una mica més a la Frida dona, interpretada per Marisol Salcedo, sota la direcció de Carles Solsona.

En un dia de morts, Frida Kahlo espera als seus convidats i mentre cuina, evoca Diego, Rockefeller,
Trotski, exposa la seva opinió sobre els artistes, Mèxic, Estats Units, França i sorgeix inevitablement el record de l'accident i la presència de la mort. Un monòleg entre el dolor, la passió i l'humor. Després de passejar el nom de Gavà per diverses sales com el C.C. La Bòbila, TPK, Cotxeres Sants, Club KIF, el teatre Llantiol de Barcelona, o al mateix Espai Maragall, la companyia va fer una gira americana i va presentar el seu muntatge de Frida en el Moxie Theater a San Diego CA (EUA), al Centre Cultural Tijuana CECUT (MX) i al teatre universitari Benito Juárez a Ensenada (MX), amb gran èxit de crítica i públic. En tornar a casa, participen en el XIII festival del Casc Antic de Barcelona, a la sala RAI-ART. Els dies 22 i 23 d'abril van estar a la sala Zircó a València i el passat dissabte 13 de maig es van presentar a la sala El apeadero de Granada esgotant localitats i rebent una molt bona crítica.

Les funcions seran del 20 al 30 de juliol, de dijous a diumenge a les 21h a la sala Fènix, situada al carrer riereta número 31, al barri barceloní del Raval. Les entrades ja están a la venda a la web de la sala: http://www.salafenix.com/teatre/frida. Els preus oscilan entre els 8 i els 16€ . A més, el proper dia 21 de juliol a les 19h, la sala fènix oferirà la presentació del llibre: "Frida Kahlo, una biografía" de la il.lustradora sevillana María Hesse, qui a més exposarà els originals del seu llibre durant les mateixes dates del monòleg, dins del marc de la celebració del cent desé aniversari de la pintora mexicana.

CONTACTE:
Carles Solsona Guerrero
charly6927@gmail.com
661257840


No hay comentarios: