martes, 25 de abril de 2017

Missió empresarial a la Fira EXPO PACK de Mèxic

A Mèxic, durant els últims anys, el sector de packaging ha gaudit d’un dinamisme molt actiu, amb un creixement d’un 4,8% al 2016, superant la producció dels 11 milions de tones de materials. Les xifres del 2016 apunten cap a un creixement entre el 3 i el 5% de les importacions de maquinària per embalatge (principalment dels Estats units, Alemanya i Itàlia), degut sobretot a l’increment de la producció dels principals sectors consumidors d’envasos i embalatges. 

El sector de la industria d’alimentació i begudes és el principal client per les empreses de packaging (50%), seguit per la indústria de la higiene personal (15%), els productes domèstics (15%) i els farmacèutics (10%). A mode de exemple, nomes pel sector alimentació és van invertir 145 milions d'euros en 2015 en maquinària i equipaments per embalar. Mèxic és també el principal exportador de productes cosmètics de Amèrica Llatina, i els embalatges són fonamentals per la logística d’aquesta. 

Aprofitant aquesta oportunitat i la celebració de la Fira EXPO PACK els dies 13, 14 i 15 de juny de 2017, ACCIÓ organitza una missió empresarial amb l’objectiu principal d’establir i potenciar les relacions empresarials amb Mèxic en l’àmbit del packaging. 

Per a les empreses participants del sector, ACCIÓ està organitzant un programa específic que inclou reunions agrupades i individuals amb empreses i institucions mexicanes a DF, alhora que la visita a la Fira que enguany se celebrarà a la ciutat de Guadalajara i comptarà amb més de 15.000 compradors professionals i 297 expositors de 15 països diferents.

Quota de participació:

La quota d'inscripció per empresa és de 400 € + IVA.

Inclou:

- Reunions individuals/agrupades amb importadors, distribuïdors o grans magatzems en funció del perfil d'empresa participant i de l'interès del mercat.

No inclou:

- Despeses de viatge, allotjament, trasllats i manutenció.

Més informació aqui.



No hay comentarios: