lunes, 1 de agosto de 2016

Héctor Quintana promociona su trabajo musical en Barcelona

El mexicano Héctor Quintana segunda voy y percusionista del grupo MANÁ estuvo de gira por varias ciudades como Madrid,Zaragoza y Barcelona promocionando su trabajo en solitario titulado "Presente Perfecto".

Su visita a la ciudad de Barcelona causo gran expectativa entre los fieles seguidores de MANÁ y los asistentes al Clon Festival en Lloret de Mar. Tanto que Nova Rádio Lloret  tuvo a bien entrevistarle.  Aquí parte de la nota:

PER NOVA RÀDIO LLORET | EL 1 D'AGOST DE 2016 |
Concert de masses, aquest divendres, al Clon Festival. I és que a dalt de l’escenari va pujar el grup +DMana, que emula a la formació mexicana Maná. Els barcelonins van comptar amb un convidat molt especial i poc usual en aquest tipus d’actuacions. Ens referim a Héctor Quintana, percussionista i vocalista original de la banda asteca.

En declaracions a la ràdio, Quintana s’ha mostrat molt satisfet de compartir protagonisme amb la banda clònica. Aquesta experiència, segons ha explicat, l’ha omplert de vitalitat.

El músic mexicà considera que la formació que s’ha deixat veure en aquesta edició del Clon Festival manté una qualitat elevada. Assegura que aquest tipus de grups musicals contribueixen a enriquir la difusió de la cultura.

A banda del repertori clàssic dels Maná, Héctor Quintana va aprofitar l’actuació d’aquest divendres a Lloret, per presentar les cançons dels seu primer disc solitari titulat Presente perfecto.

Puedes escuchar la entrevista aquí

No hay comentarios: