lunes, 6 de junio de 2016

Mèxic en el nou context econòmic i polític d’Amèrica Llatina

CIDOBPresentació de la monografia "Las reformas estructurales en México. Una perspectiva para las relaciones España-México": una investigació sobre els cinc acords que conformen el full de ruta de les reformes legislatives i normatives en l’àmbit polític, econòmic i social impulsades pel president Peña Nieto.

El CIDOB, amb la col·laboració del Real Instituto Elcano i el patrocini del Banc Santander, ha dut a terme un projecte d’investigació que ara culmina amb la publicació d’una monografia sobre Las reformas estructurales en México. Una perspectiva para las relaciones España-México. Aquesta monografia consta d’una investigació sobre els cinc acords que conformen el full de ruta de les reformes legislatives i normatives en l’àmbit polític, econòmic i social impulsades pel president Peña Nieto: societat de drets i llibertats; creixement econòmic, ocupació i competitivitat; seguretat i justícia; transparència, rendició de comptes i lluita contra la corrupció i governabilitat democràtica.

Aprofitant aquest treball, el CIDOB organitza aquesta conferència amb dos dels autors que té com a objectiu debatre sobre els punts clau del projecte. Més informació aquí.

14 de juny
19:00 hrs.
LOCALITZACIÓ: Cercle d’Economia, Provença, 298, 08008 Barcelona
ORGANITZAT PER: CIDOB amb la col•laboració del Cercle d’Economia i del Banc Santander

   

No hay comentarios: