lunes, 2 de mayo de 2016

Seat celebra 15 anys de presència al mercat mexicà

Seat celebra 15 anys de presència al mercat mexicà
Seat compleix aquest any el 15è aniversari del seu desembarcament a Mèxic. Des de 2001 fins avui, Mèxic s’ha convertit en un país clau en l’estratègia de la marca catalana i, actualment, és el quart mercat amb més  vendes, només superat per Alemanya, Espanya i el Regne Unit.
El 2015, Seat va vendre un total de 24.148 cotxes a Mèxic, que va tancar l’any amb el seu segon millor resultat històric en vendes i el cinquè exercici consecutiu amb creixement. En el primer trimestre d’aquest 2016, els lliuraments al país segueixen creixent i i han incrementant un 4,4%, superant les 6.100 unitats venudes.
L’acte de celebració, al qual van assistir la xarxa de concessionaris, personal dels serveis centrals de la marca catalana en aquest país i mitjans de comunicació, va culminar amb la presència del nou Ateca, que per primera vegada es va mostrar fora d’Europa . L’Ateca es començarà a comercialitzar a Mèxic en el primer trimestre de 2017.
A Mèxic, el segment dels SUV va créixer un 20% el 2015 i ja representa un de cada cinc vehicles venuts actualment al país. A més, durant aquest any la marca catalana llançarà a Mèxic edicions especials 15è aniversari de l’Ibiza, del León i del Toledo, els tres models que comercialitza al mercat mexicà a través d’una xarxa de 59 concessionaris distribuïts per tot el país.
Noticia de: http://elmotordecatalunya.cat/seat-celebra-15-anys-de-presencia-al-mercat-mexica/

No hay comentarios: