miércoles, 25 de mayo de 2016

MEXCAT a Fira Entitats 2016

http://secretariat.cat/uploads/20160524/cartell_firentittats.jpgEl proper dissabte 28 de maig, Firentitats transformarà els nostres barris: més de 150 entitats sortiran al carrer i convertiran els carrers de Sants, Creu Coberta i la plaça Joan Pelegrí en un formiguer d’activitats, tallers, estands, actuacions.

Sota el lema Firentitats i Secretariat, 40 anys junts! celebrarem la 15a edició de Firentitats, la jornada festiva, cívica i solidària més representativa dels nostres barris. Firentitats ofereix un mosaic de propostes d’allò més diverses i interessants: artesania, dansa, concerts, cultura popular, esport.

Us convidem a sumar-vos a aquesta festa i a descobrir totes les propostes que les entitats encapçalem per fer una ciutat més justa, més solidària i més cívica. Aquesta és una de les activitats més rellevants del projecte Cotxeres-Casinet, cogestionat per l’Ajuntament de Barcelona i el Secretariat d’Entitats. Hi trobareu cultura popular, amb castells i gegants, els tallers de la Taula d’Esports, iniciatives solidàries de la Taula Social, activitats coordinades dels esplais i agrupaments. 


MEXCAT participa desde hace varios años en esta feria que reune a diferentes entidades que integran el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Consulta el programa completo aquí.

28 de Mayo
11:00 a 21 hrs.
C/Sants








No hay comentarios: