lunes, 7 de marzo de 2016

Guillermina Gallardo participará en Cavalleria Rusticana

Guillermina Gallardo mezzo-soprano mexicana forma parte del elenco de la obra Cavalleria Rusticana de Pietro Mascagni. Esta magnifica obra se presentará este viernes 11 de marzo en el Teatro-Auditorio de Sant Cugat. Gallardo es originaria de Puebla de los Ángeles, México; comenzó su carrera musical a la edad de ocho años en el conservatorio musical de Puebla. Realizo estudios profesionales en Desarrollo Vocal en el Instituto de Musica del Instituto Nacional de Bellas Artes en la cuidad de México.




“Cavalleria Rusticana” és una de les òperes més apreciades del repertori universal, en bona part a causa de la intensitat dramàtica de la trama, amb assassinats i venjances, i la capacitat de transmetre emocions de la música del seu compositor, Pietro Mascagni. A més, apareix com a banda sonora de la pel·lícula “El padrino III”, la qual cosa va fer créixer encara més la seva popularitat.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida pel seu director titular, Josep Ferré, solistes i cor, l’oferiran al Teatre-Auditori Sant Cugat el proper 11 de març. Els solistes vocals, seleccionats per la Fundació Victòria de los Ángeles, són: Paloma Chiner (Santuzza), Hector Angel García Blasco (Turiddu) , Anaïs Masllorens (Mamma Lucia), Guillermina Gallardo (Lola) i Xavier Aguilar (Alfio). L’actor Joan Berlanga farà de narrador. 




No hay comentarios: