viernes, 17 de octubre de 2014

Seminario de creación de un temazcal en Olesa


Los próximos 24, 25 y 26 de octubre, a través de un seminario creado para esta ocasión, los interesados pueden crear un temazcal, una técnica que utiliza la sauna como forma ritualizada de sanación desde las tradiciones mexicanas.
Los expertos que forman parte del seminario son:

Gabriela Saldaña Argáez. Ciudad de México. Ve d’una família que guarda i transmet el coneixement de la medicina del temazcal. És ballarina professional (Institut Nacional de Belles Arts 1994). És psicoterapeuta Psicosintética i Humanista Transpersonal (Institut de Psicosíntesi de Mèxic AC1997) així com Terapeuta Psicocorporal (Centre R
iu Obert de Mèxic AC). Amb 10 anys d’experiència en l’àmbit de la psicoteràpia individual i grupal i 15 com a docent en l’àmbit de l’aprenentatge a través del moviment.
Jesús M. González Mariscal. Madrid. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid. Mestre en Antropologia per la Universitat de les Amèriques-Puebla. Doctor en Sociologia per la Benemèrita Universitat Autònoma de Puebla, Mèxic. Investigador de les medicines tradicionals americanes i la seva articulació amb l’àmbit de la psicoteràpia. Actualment treballa com a Coordinador Terapèutic en Takiwasi. Centre de rehabilitació de toxicòmans i de recerca de medicines tradicionals. 
Dies: 24, 25 i 26 d’Octubre de 2014 
Contacte tf.: 661043920 
Correu electrònic: kinkunse@gmail.com! 
Preu: 200 €

No hay comentarios: