miércoles, 14 de mayo de 2014

Dos obras de inspiración mexicana en el Tantarantana

Noticia de Europa Press
El cicle de dansa Tanta Dansa, que se celebra des d'aquest dimecres fins a finals de maig al teatre Tantarantana de Barcelona, està protagonitzat per les produccions mexicanes 'Capital' i 'Cartografia Especialitzada', segons ha informat aquest dimecres l'organització en un comunicat.
L'espectacle 'Capital', que podrà veure's aquest dimecres i dijous, ha estat ideat per la companyia Physical Momentum Project de Teatre Físic, sota la direcció de Francisco Córdova, i reflexiona sobre la vida, la mort i la condició humana, unes idees que "no caduquen en el temps i no competeixen en una sola nacionalitat". 
 En el segon espectacle mexicà, 'Cartografia Especialitzada' --que s'acabarà el cicle del 23 al 25 de maig--, el dramaturg José Alberto Gallardo i la companyia Poc a Poc recreen el concepte d'una relació entre dos individus que s'han distanciat a través d'un muntatge protagonitzat per la llum. El cicle també tindrà del 17 al 18 de maig el muntatge 'Tabula Rasa', de Daniel Abreu, una de les figures emergents més reconegudes d'Espanya, el treball del qual s'assenta en la investigació del moviment, en la composició de les imatges i en el temps. Finalment, la companyia Iron Skulls presentarà el seu espectacle 'Sinestèsia', una barreja de dansa experimental amb 'hip hop', 'brakedance' i acrobàcies que ha guanyat el Premi del Públic de la Fira Internacional de Dansa, i que podrà veure's el 20 i 21 de maig.

No hay comentarios: