Ya nos lo avanzó Paco Méndez este martes en el Mexican Spirits Culture, pero hoy se ha confirmado a través de la comunicación del chef internacional Albert Adrià, que ha anunciado la apertura en el próximo mes de mayo, o principios de junio de la taquería de su restaurante, llamada "Niño viejo". Además, el restaurante mexicano "de estilo muy señorial", se llamará "Hoja santa", y abrirá, en principio, el mes de septiembre.
Hace poco más de un año los entrevistábamos sobre este proyecto
Hace poco más de un año los entrevistábamos sobre este proyecto
Albert Adrià també ha anunciat aquest dimecres que el restaurant 41º Experience es traslladarà a 75 metres de la seva ubicació actual al Paral·lel de Barcelona i passarà a ser una cocteleria de 700 metres quadrats que pretén convertir-se en una atracció turística de la capital catalana.
El germà de Ferran Adrià ha indicat que la seva intenció és obrir aquest nou local el gener del 2015, i tindrà una cocteleria amb degustació i una escola de cocteleria, si bé el xef està en fase de negociació amb els bancs encara, ha explicat en declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press.
"M'agradaria aparèixer entre les deu coses que un turista ha de fer quan arriba a Barcelona", ha afirmat Adrià. Alho
ra, ha anunciat que obrirà un espai a la República Dominicana, i ha confiat que aviat, potser d'aquí a un mes, podrà parlar d'un projecte a Eivissa "entès amb la paraula espectacle en el seu més alt nivell".
ra, ha anunciat que obrirà un espai a la República Dominicana, i ha confiat que aviat, potser d'aquí a un mes, podrà parlar d'un projecte a Eivissa "entès amb la paraula espectacle en el seu més alt nivell".
No hay comentarios:
Publicar un comentario