miércoles, 2 de enero de 2013

Y un año más, Julieta Venegas en Barcelona

La cantante mexicana se presentará, un año más, en Catalunya. En esta ocasión el concierto de presentación de su último trabajo "Los momentos", tendrá lugar el 1 de marzo en el Auditori de Barcelona. 
Després de vendre més de 10 milions d’àlbums a tot el món i de guanyar quatre Grammys, Julieta Venegas és una figura incontestable del panorama musical llatí. Durant la seva trajectòria ha despertat l’admiració de músics de la talla de Prince, Diego Torres, Enrique Bunbury, Lenine o Marisa Monte. Ve a presentar el seu nou disc “Los Momentos” que començarà a sonar el desembre de 2012. 
La cerca d’una nova forma de fer les coses no es tradueix únicament en les seves lletres o en la manera de gravar les seves noves cançons (en la intimitat de la seva llar, lluny dels grans estudis) sinó en la manera d’enfocar la seva carrera. Julieta va créixer com a part d’un grup amb Tijuana No!, sent l’autora del seu major èxit, abans de llançar-se com a solista, amb l’ajuda d’artistes com Cafè Tacuba. Més tard va ser Gustavo Santaolalla qui va saber donar-li l’impuls necessari fins que va conquerir tota Amèrica Llatina i també Espanya: va ser el torn de “Sí” (2003) l’àlbum amb el qual aconsegueix el reconeixement com a artista a nivell global. Els seus següents treballs “Limón y Sal” (2006), “MTV Unplugged” (2008) i “Otra Cosa”(2010) la van consagrar com a compositora. La seva visita a Espanya i la seva actuació al Palau de la Música, coincideixen amb el punt culminant a nivell vital i creatiu d’una artista fora de sèrie.

No hay comentarios: