lunes, 21 de enero de 2013

Turisme de Catalunya es promocionarà a Mèxic a l'octubre

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, assistirà a 42 fires de turisme durant el 2013, amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística catalana als mercats estatal i internacional. 
Entre les fires en què participarà hi destaca la Fira IMEX Amèrica, que se celebrarà a Mèxic de l'1 al 3 d'octubre. Catalunya també estarà present a les fires turístiques internacionals més importants, com són la ITB de Berlín (del 6 al 10 de març), la MITT de Moscou (del 20 al 23 de març) i la World Travel Market de Londres (del 4 al 7 de novembre), així com a Fitur (Madrid, del 30 de gener al 3 de febrer) i al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (Barcelona, del 19 al 21 d’abril). També els mercats emergents de Brasil, Xina i el Sud-est asiàtic tindran un paper destacat en el calendari de fires 2013 de l’ACT. Així, Catalunya assistirà a la World Travel Market de Sao Paulo (del 23 al 25 d’abril), la ITB Àsia de Singapur (del 23 al 25 d’octubre), i la China International Tourism Industry de Guangzhou (al setembre). 
 Així mateix, l’Agència Catalana de Turisme assistirà a diverses fires i salons especialitzats en un segment de la demanda concret amb l’objectiu d’atraure un turista altament especialitzat. Així, Catalunya estarà present a l’IMEX de Frankfurt (del 21 al 23 de maig) i a l’EIBTM de Barcelona (del 19 al 21 de novembre), ambdues especialitzades en turisme de negocis, a la British Birdwatching Fair (del 16 al 18 d’agost), dedicada al turisme ornitològic, o a les ILTM d’Àsia (Xangai, del 3 al 6 de juny), i Europa (Cannes, del 5 al 8 de desembre), les fires de luxe més importants del món, entre d’altres.

No hay comentarios: