jueves, 17 de enero de 2013

Lydia Cacho vuelve al CCCB el próximo lunes

La periodista mexicana Lydia Cacho estará presente el próximo lunes 21 de enero en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, con una conferencia dentro del ciclo "Debat de Barcelona", en la sesión correspondiente a los derechos humanos. La presentará la periodista de TV3 Silvia Heras.
El cicle de conferències tindrà lloc tots els dilluns entre el els dilluns entre el 14 de gener i l’11 de març de març de 2013 a les 19’30 hr. Entre los invitados al ciclo, además de Lydia Cacho están Zygmunt Bauman, Ulrich Beck, Michela Marzano, Joan Margarit, Josep Ramoneda y Perejaume, entre otros.
Los objetivos del ciclo, según el CCCB son los siguientes: "Les sacsejades de la crisi han deixat al descobert un vast territori, oblidat i negligit, que en aquests moments de despossessió i pèrdua té una qualitat meravellosa: pertany a tothom. La voracitat de la societat de mercat ens ha fet oblidar sovint que la confiança en l’altre i la col·laboració són el veritable fonament de la vida col·lectiva, i que al darrere de cada impuls individual hi ha la imparable energia de tota la comunitat. La natura, els somnis, l’educació, els ideals democràtics, les ciutats, la música... formen part del patrimoni, material i immaterial, de tothom. Cal defensar amb força aquells espais que no es regeixen per la mesura del valor de mercat, sinó per la noció del que és útil per a tota comunitat, que promouen una nova cultura de la solidaritat i la capacitat col·lectiva per preservar, crear i gestionar els béns comuns."

No hay comentarios: