sábado, 29 de diciembre de 2012

SETEM organitza un camp de Solidaritat a Chiapas, per a joves catalans

Uno de los Camps de Solidaritat 2013 que organiza Setem para este próximo 2013 tendrá lugar en San Cristóbal de las Casas durante el mes de julio. Es una subvención pensada para jóvenes de Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet que se pueden inscribir desde jueves 17 de enero de 2013 hasta el 17 de abril. Hay seis plazas disponibles.
Descripció: Vols formar-te, conviure i col•laborar durant l’estiu amb organitzacions de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina o l’Àsia? Has sentit mai parlar dels camps de solidaritat? Es tracta d’una oportunitat de formar-se i conèixer de primera mà la realitat quiotidiana dels països empobrits, la feina que desenvolupen les seves organitzacions i les dificultats a les que han de fer front diàriament els seus habitants.  
Una de les propostes és aquesta: Camp de Solidaritat Estiu 2013 | Mèxic (Chiapas) - San Cristóbal de las Casas. Organització que agrupa més de 1.000 famílies indígenes productoresde cafè, que té per objectiu millorar les formes de producció, transformació i comercialització del cafè orgànic i de Comerç Just. Activitat del grup: Convivència a les comunitats. Possibilitat de participació en tallers agrícoles i de suport a activitats de reforç escolar per a infants, segons la planificació de la contrapart. 
Si vols més informació sobre els Camps de Solidaritat, escriu un e-mail a:camps@setem.org o truca al 93 441 53 35. SETEM Carrer Independència 244 08026 Barcelona.

No hay comentarios: