viernes, 30 de marzo de 2012

El Cruz Azul mexicano competirá en el III Torneo Internacional de Futbol de Salt

L'equip juvenil del Cruz Azul, de Mèxic, juntament amb la selecció nacional de Brasil i l’Aspire Football Dreams de Qatar competiran amb l’Escola de Futbol de Salt i la UE Coma-Cros al III Torneig Internacional de Futbol de Salt. La competició es farà aquest diumenge 1 d’abril, al matí al camp de gespa de Les Guixeres per a la categoria juvenil. A la tarda, se celebraran els partits de la categoria cadet al camp de gespa de la zona esportiva del Pla.
El III Torneig Internacional de Futbol de Salt està promogut per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salt i l’empresa Micfootball, organitzadora del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup i compta amb el suport de la Diputació de Girona.
Precisament la competició a Salt s’ha organitzat coincidint amb la celebració del torneig MIC la propera setmana a dinou municipis de la Costa Brava. “El fet que alguns equips internacionals que participen al MIC arribin uns dies abans de començar la competició els permet participar en un torneig com el de Salt”, com destaca el director del MIC, Juanjo Rovira. Per la seva part el tinent d’alcalde d’Esports i Cultura de l’Ajuntament de Salt, Robert Fàbregas, ha destacat “la importància que el municipi pugui acollir un torneig d’aquesta categoria”.
Brasil arribarà a Salt amb les dues seleccions cadet i juvenil, l’Aspire Football Dreams portarà dos dels equips que formen part d’un projecte per captar nous talents i el Cruz Azul de Mèxic participarà amb l’equip juvenil .
La competició començarà a les 10 del matí a les Guixeres amb el torneig juvenil que comptarà amb la participació dels equips de la Unió Esportiva Coma Cros, la selecció del Brasil, l’Aspire i el Cruz Azul. A la tarda es disputaran els partits del torneig cadet amb l’Escola de Futbol de Salt, la selecció del Brasil i l’Aspire de Qatar.

No hay comentarios: