miércoles, 19 de octubre de 2011

Miquel Alimentació se hace cargo de la distribución de Don Fulano

Segons informa la web del Miquel Alimentacó Grup, Don Fulano es tracta d’una de les marques de licor de més prestigi a Mèxic. Un tequila amb tota l'essència de Mèxic, sense additius i amb un 100% d'agave blau. Aquesta és la millor definició de la gamma de tequiles Don Fulano, una marca de gran prestigi a Mèxic que arriba a Espanya gràcies a l'acord de distribució exclusiva assolit per Miquel Alimentació Grup.
En virtut d'aquesta exclusiva, Miquel Alimentació Grup distribuirà a Espanya tres varietats de la gamma: el tequila blanc, el reposat i l'anyenc. Cadascun té les seves peculiaritats, però tots han nascut d'una tradició de més d'un segle en el cultiu de l'agave.
La gamma de tequiles Don Fulano se situa en un estàndard de qualitat superior a la mitjana, dins d’un mercat en el qual predominen els tequiles que contenen aromes, però no agave pur, com en aquest cas. Es tracta, en definitiva, d'un licor diferent d'allò que a Espanya s'entén com a tequila, basat en un estàndard de qualitat elevat en totes i cadascuna de les fases de la seva producció, una circumstància que el relaciona amb altres begudes espirituoses de gamma alta.

No hay comentarios: