domingo, 23 de octubre de 2011

Mèxic present a la Mostra d'Entitats del Consell municipal de la Immigració

Mèxic, a través de MEXCAT, ha estat avui present a la Mostra d'Entitats del Consell Municipal de la Immigració de Barcelona, al qual pertany la nostra entitat. Entre la trentena d'associacions participants hi ha hagut diverses activitats i tallers, dels quals hi hem participat activament. La Mostra ha tingut lloc al Moll de la Barceloneta durant tot el diumenge amb l'assistència de desenes de milers de persones.
A mediodía ha tenido lugar la muestra gastronómica, en la que nuestros chefs Luis, Quique y Cintya han repartido más de doscientas raciones de varios platillos mexicanos entre los que había frijoles, tinga de pollo, guacamole y sardinas a la mexicana preparados durante la mañana con la asistencia de público, ávido de recetas tan sabrosas como éstas.
También ha tenido lugar una muestra breve de danzas mexicanas de Veracruz y Jalisco, y varias piezas interpretadas por la cantante mexicana Leticia Amador, a las que ha seguido un taller de piñatas mexicanas, con la asistencia de varias decenas de niños y niñas de todas las nacionalidades.
Al llarg del dia hem comptat amb la visita de diverses personalitats com els regidors Maite Fandos, Jordi Hereu, Imma Moraleda i Jordi Portabella, així com els responsables d'immigració Miquel Esteve i Orland Cardona. Més fotografies de Kike López, Fabio Aguilar i Malinalli García al facebook.



No hay comentarios: