lunes, 31 de octubre de 2011

MEXCAT inaugura el primer altar en la FNAC de las Arenas

Aquesta tarda hem inaugurat l'altar de difunts al Fòrum de la botiga FNAC al Centre Comercial Les Arenes de Plaça Espanya, dedicat a diversos personatges de la història mexicana. L'ofrena, coincidint amb el dia de difunts, conté alguns dels elements més típics d'aquests altars mexicans, que es troba dins de la Ruta d'altars de Barcelona, i en la que participen una trenta d'ofrenes, quatre de les quals ens corresponen.
Previamente al montaje del altar ha tenido lugar una conferencia sobre el día de muertos en México a la que han asistido una cuarentena de personas interesadas por esta tradición tan interesante de nuestro país. Finalmente, después de pasar algunos vídeos conmemorativos y que muestran fragmentos de la fiesta del día de muertos en México, se ha procedido a finalizar el altar con la colaboración de los congregados.
Amb aquesta activitat MEXCAT dóna el tret de sortida als altars de difunts d'aquest novembre que ens duran des de la FNAC a Can Saladrigas, passant per Cotxeres de Sants i Amics de la UNESCO.
Más fotografías de Fabio Aguilar del altar en la página de Facebook de MEXCAT.


No hay comentarios: