
Durant les deu sessions que duri el taller, els alumnes aprendran a fer plats típics. El primer dia es faran molletes i quesadillas, el segon se seguirà amb els coneguts "tacos", un dels plats més representatius de la gastronomia mexicana. En la tercera sessió es cuinaran Chilaquiles i la quarta sessió tindrà com a plat els burritos. Seguirem amb pollastre al pibil, tinga en la sisena sessió, la setena es deixarà per a les salses i el guacamole, a la vuitena es faran tortillas i sopes, seguirem amb enchiladas, i a la darrera sessió, com no podia ser d'altre forma, una bona capirotada de postres. Accediu al temari aquí.
En cada sessió hi haurà una petita introducció sobre el plat, característiques, el millor horari per menjar-los i les formes de presentació. Es parlarà dels ingredients emfatitzant en aquells que són desconeguts. S'elaborarà el plat i hi haurà una degustació. A cada participant se li donarà un receptari que inclourà el nom del plat, ingredients i llocs en els quals es pot comprar el material.
Os animamos a que os apunteis!
No hay comentarios:
Publicar un comentario