miércoles, 13 de noviembre de 2019

Participaremos en La Trobada BCN Ciutat Diversa 2019




















Como cada año el Consell Municipal d'Inmigració del Ayuntamiento de Barcelona presentará una muestra de entidades culturales y sociales pertenecientes a este. MEXCAT  Llevaremos a cabo un de máscaras para todos los niños y niñas. También podras visitar nuestro stand. Te esperamos el próximo 1 de diciembre de 11 a 19h en el Passeig Lluís Companys-Arc de Triomf.

La Trobada BCN Ciutat Diversa és una festa participativa i reivindicativa organitzada anualment per part del Consell Municipal d’Immigració amb l’objectiu de contribuir a construir una ciutat plural i cohesionada a partir del reconeixement de la diversitat, de la convivència i de la interacció entre les entitats i la ciutadania, trencant estereotips i promovent la igualtat de drets i d’oportunitats.
Es porta a terme des de ja fa anys, amb molta participació d’entitats i ciutadania, ha anat evolucionant i creixent, i ha esdevingut ja una cita de referència en el calendari de la ciutat a la tardor. Vol mostrar la diversitat i la interculturalitat ciutadana, fent visible l’enriquiment que suposa la immigració i les seves entitats. Pretén al mateix temps sensibilitzar i aprofundir en la temàtica específica escollida anualment pel CMIB.



No hay comentarios: