lunes, 18 de marzo de 2019

Juan Pablo Mazorra, en la Obra 7 segons

El mexicano Juan Pablo Mazorra, actor del grupo Els Joglars, participa estas semanas en la obra 7 Segons, que se ha representado con anterioridad en la Sala La Vilella.
Además, esta semana podremos ver la obra, dentro del Festival Mutis el próximo viernes 22. 
Argumento:
Brad, pare de família tipus estatunidenca actual, sobrevola algun desert d’algun país quan, per accident, prem un botó de la màquina del seu avió i deixa anar un míssil que destrueix tot allò contra el que impacta. Es desconeixen les causes de l'accident, tan sols un registre de veu per ràdio en els últims set segons de vida del pilot, i no tan sols del pilot. Un impacte. Un xoc. Una explosió. Forta molt forta. A l’altra banda del món, la seva família, Marge, Bill i Maggie, no deixen anar els ulls de la televisió per mirar amb atenció el reality show de la guerra mentre esperen ansiosament l’arribada de Brad. Mentrestant, la pàtria que els acull cada vegada és més insegura i susceptible de ser atacada. Autor: Falk Richter. Direcció: Rubén Romero. Amb: Karin Barbeta, Raquel Mora, Gerard Bosch i Juan Pablo Mazorra.
Viernes 22 de marzo
17:30 - 18:30h Set segons - In God We trust, de Falk Richter - Cía. Parece una tontería Sección Emergente. Entrada anticipada 10€ en www.lavilella.com La Vilella Teatre, passeig de l'Exposició 95. L3 Poble Sec.

No hay comentarios: