viernes, 16 de marzo de 2018

Un youtuber mexicano visita Berga... obviamente por el chiste

Noticia extraída de Nació Digital
¿Cuantas veces los que andan por estos rumbos no han explicado a sus amigos mexicanos que en Catalunya hay un pueblo llamado Berga, con b alta. Y que por ahí pasamos muchos siempre que queremos. Que Berga es chiquita pero bien linda... y otros albures acostumbrados. Pues el chiste ha sobrepasado las fronteras, y los youtubers mexicanos ya la tienen en cuenta, a Berga.
Luis Arturo Villar Sudek és un jove youtuber mexicà amb 13,6 milions de seguidors que sota el nom de Luisito Comunica gaudeix d'una gran popularitat en aquest famós portal d'Internet. El youtuber ha visitat Catalunya i no ha pogut evitar viatjar fins a Be
rga. Ho ha fet tan sols amb un objectiu: comprovar que la ciutat té realment aquest nom. Un mot que (amb v) té un significat completament diferent per a ell i que fa que una visita a la capital del Berguedà li resulti una experiència hilarant. Luisito Comunica no ha visitat Berga sol. Ho ha fet acompanyat de dos populars youtubers força més propers: AuronPlay, el nom del qual és Raúl Àlvarez Gene i que és de Badalona (amb 7,4 milions de subscriptors a Youtube); i Wismichu, que realment es diu Ismael Prego i que és gallec (amb 6,1 milions de subscriptors).
Vean el vídeo en la web de Nació Digital

No hay comentarios: