miércoles, 14 de marzo de 2018

Emirates unirá por vuelo Barcelona y México

Mientras Aeroméxico sigue teniendo su vuelo directo entre Barcelona y México suspendido hasta que nuevos dirigentes de la aerolínea consideren que ha llegado el momento de reactivarla y, con ello, impulsar una relación entre ambas capitales que funciona por sí sola, otras aerolíneas le ganan terreno. En este caso Emirates.
Barcelona i Mèxic estaran unides per un vol directe d’anada i tornada durant tot l’any. El Ministeri de Foment espanyol ha autoritzat la companyia aèria Emirates perquè exploti serveis aeris regulars a la ruta Dubai-Barcelona-Ciutat de Mèxic. El nou enllaç directe podria arribar a
beneficiar més de 150.000 passatgers anuals, amb una oferta que superarà els 95.000 seients en cada direcció. Els serveis podrien començar abans d’acabar l’any i retallaran el temps de vol entre Mèxic i Barcelona en fins a dues hores la durada del viatge actual. Addicionalment, la companyia Emirates té previst reforçar la connexió entre Barcelona i Dubai afegint una tercera connexió diària a les dues actuals.

No hay comentarios: