martes, 10 de enero de 2017

Banc Sabadell i MAPFRE uneixen esforços a Mèxic


Banc Sabadell i MAPFRE uneixen esforços a Mèxic per oferir serveis financers i de protecció integral a través de la venda d’assegurances i aquells serveis dirigits als clients de Sabadell. L’objectiu d’aquesta aliança és proporcionar una protecció integral per mitjà de plans de finançament i cobertura d’assegurances a partir de les necessitats de cada client.




En aquest sentit, Banc Sabadell oferirà el catàleg d’assegurances de MAPFRE dintre de la seva gamma de serveis financers, reforçant així l’oferta de valor d’ambdues companyies. Aquest acord busca a més fomentar una cultura de prevenció a l’ecosistema empresarial de Mèxic, mitjançant l’oferta de serveis financers integrals a mida i d’avantguarda.

D’acord amb Jesús Martínez, CEO Regional LATAM Norte i CEO de Mapfre Mèxic, la firma d’aquesta aliança permetrà oferir als clients de Sabadell esquemes de protecció per salvaguardar la integritat dels seus negocis i totes les àrees implicades en el desenvolupament diari de les seves operacions. Aquests serveis seran oferts de manera personalitzada per MAPFRE.

Quant els avantatges competitius que s’oferiran als clients, Jesús Martínez comenta que “treballem en el disseny de productes diferencials i especialment dissenyats per a Banc Sabadell, així como en l’ús d’eines exclusives”

Per la seva banda, Francesc Noguera, director general de Banc Sabadell a Mèxic, expressa que amb aquest acord amb MAPFRE, l’entitat fa un pas ferm en la seva consolidació al mercat mexicà amb l’ampliació de la seva oferta de productes a clients actuals i futurs”

Noguera remarca així mateix que “som dues companyies que tenim un model de negoci basat en els clients, per la qual cosa podrem dissenyar-los de manera conjunta esquemes financers i de protecció segons les seves necessitats. Paral·lelament coincidim en valors fonamentals com ara la confiança, la transparència, la simplicitat i l’ètica, així com pilars corporatius com el compromís, la qualitat i la proximitat”. Així mateix, l’aliança contempla també l’ús d’eines exclusives orientades a l’anàlisi i la mitigació dels riscos de les empreses.

Dintre de la llista d’assegurances integrades en aquesta aliança ofertes per l’asseguradora, es troben les empresarials per a la cobertura de danys patrimonials, responsabilitat civil i personals. Per la seva banda, MAPFRE tindrà accés primordial als serveis financers i expertise oferts per la banca d’empreses, i referència permanent entre la cartera de clients de Banc Sabadell. (bancsabadell.com)



No hay comentarios: