martes, 29 de noviembre de 2016

L’arquebisbe de Puebla, III Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica

(CPL) El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha concedit el Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica, en la seva tercera edició, a l’arquebisbe de Puebla, Víctor Sánchez Espinosa. Li reconeix així la seva tasca en el camp de la pastoral litúrgica al capdavant de la Comissió Episcopal per a la Pastoral Litúrgica de l’episcopat mexicà. L’acte de lliurament tindrà lloc el mes de febrer.

El CPL vol destacar el seu servei pastoral per a una millor celebració i vivència de la litúrgia a les Esglésies locals de Mèxic i, des del Consell Episcopal Llatinoamericà quan va ser president del Departament Missió i Espiritualitat, a les diverses Esglésies locals llatinoamericanes i del Carib, tenint cura que les celebracions litúrgiques fossin realment el moment culminant de la vida de la comunitat cristiana.

El Memorial Pere Tena, que es va instituir en memòria del bisbe Pere Tena (1928-2013), fundador del CPL i pedagog de la litúrgia, va reconèixer en la seva primera edició (2015) a l’Abadia de Montserrat, i en la segona (2016) a Julián López, bisbe de Lleó, i a Joan M. Canals.


No hay comentarios: