domingo, 13 de noviembre de 2016

Juan Villoro presenta "El Filósofo declara" en el Teatre Romea


L'escriptor mexicà Juan Villoro estrena al Teatre Romea (c/ de l’Hospital, 51. Barcelona) la seva obra El filósofo declara, una peça on sotmet a judici la figura de l'intel·lectual. Els actors Mario Gas i Rosa Renom treballen junts de nou i es posen sota les ordes d’Antonio Castro. Els acompanyen Ricardo Moya, Meritxell Calvo i Jordi Andújar. La posada en escena podrà veure's fins el diumenge 11 de desembre.
A El filósofo declara, Juan Villoro retrata la intimitat dels intel·lectuals que, darrere de les seves obres i pensaments públics, són éssers humans amb les mateixes misèries, mesquineses, petiteses i passions que qualsevol persona. Una obra que ja es va estrenar l’agost del 2010 al Teatro Santa Catarina de Mèxic, sota la direcció del mateix Antonio Castro. El muntatge va tenir molt bona acollida tant de crítica com de públic. Com en altres treballs seus, Villoro juga amb les aparences, però ara d’una manera molt més intricada i definida. L’autor mexicà parla sobre els deliris de la raó, fa una sàtira de la consciència, i forma un thriller on la intriga prové del recurs de retocar el pensament. 

 Espectacle en castellà. Durada: 1 hora i 40 minuts Preus especials: Compra d’entrades aquí Usuari: casa Contrasenya: america -12€ per a les funcions del 8 a l’11 i del 15 al 18 de novembre. -14€ per a les funcions del 12, 13 19 i 20 de noviembre -15% de descompte per a la resta de zones i resta de dies.

No hay comentarios: