martes, 26 de julio de 2016

El concert “Mèxico Canta” omple el pati del Centre Cultural


Més de 200 persones van gaudir el passat dissabte del concert “México Canta”, un acte inclós dins del cinqué aniversari de l’Associació de Música d’Autor La Escalera.


El passat dissabte el pati del Centre Cultural va ser l’epicentre d’un vespre dedicat a Mèxic, amb música, cuina i tradicions del país més picant d’Amèrica. L’escenari va ser ocupat per un total de sis solistes i grups: Muna Makhlouf, XeRoots ,Rubén Billordo, Gabor, José Sanjuan i Baile Folklorico Son de México. Totes elles van omplir el pati dels millors ritmes en una nit que va tancar-se amb l’agraïment de les representants del consulat mexicà, que es van mostrar molt contents per l’èxit de l’acte, que va comptar amb més de 200 persones.

Però la música no serà l’únic del que es podrà gaudir, ja que La Tiendita Mexicana – coorganitzadora de l’esdeveniment – va tenir una paradeta on es podia degustar els productes típics mexicans. A més a més, petits i grans es van pintar la cara amb el conegut “Camuflash” mexicà. Fotos: CerdanyolaInforma y Son de México.





No hay comentarios: