jueves, 17 de marzo de 2016

El buffete Cuatrecasas abre despacho en México

El despatx d'advocats amb seu a Barcelona Cuatrecasas Gonçalves Pereira ha obert una oficina pròpia a Mèxic, segons ha informat aquest dimarts el president de la companyia, Rafael Fontana. L'empresa ja tenia acords amb diversos despatxos llatinoamericans, i continuarà treballant en aquesta expansió en països com Colòmbia, Perú o Xile, però ara exercirà directament a Mèxic. 
L'obertura ha vingut impulsada pel contracta amb Pemex, la principal petroliera mexicana, a qui la firma catalana assessora en diversos projectes relacionats amb la reforma energètica del govern mexicà. Fontana ha anunciat que contractaran advocats mexicans per exercir "dret local". 
L'oficina la van obrir a l'octubre del 2015, segons el president, tot i que fins ara no s'havia fet públic. A diferència de la resta d'oficines internacionals de la firma (a Sau Paulo, Londres, París i altres localitzacions), la firma està sola en aquesta nova oficina, tot i que Fontana no ha descartat que acabin compartint espais amb els seus socis per a la internacionalització.
Noticia del diari Ara

No hay comentarios: