lunes, 15 de febrero de 2016

La gironina Susana del Saz interpreta a Armando Manzanero

El passat 6 de febrer la cantant catalana Susanna del Sanz va presentar al Teatre de Salt el seu nou álbum dedicat al mestre yucateco Armando Manzanero. Del Saz ha tornat a confiar la producció musical i els arranjaments del disc a Nito Figueras, amb qui treballa des de fa més de 20 anys i que ha estat el seu pianista habitual d’ençà del projecte País Petit, enregistrat el 2008. El CD ha estat beneït pel mateix Armando Manzanero, amb qui Susanna del Saz va tenir l’oportunitat de parlar-ne en el programa de ràdio Manzanero Presenta (Radio México Internacional – IMER). El maestro es va mostrar agradablement sorprès per l’originalitat dels arranjaments, la tria del repertori i la interpretació de la cantant, que va qualificar com “emotiva i sorgida des de dins de l’ànima”.

Treball d’autoproducció disponible en els mateixos concerts, plataformes digitals (Itunes) i en diversos punts de venda: consulta la web

Aprovechando su paso por Barcelona, Susanna visitó Casa Mèxic donde Albert Torras y Juan José Jaramillo la recibieron para darle la bienvenida y mostrarle la sede aprovechando su visita Susana compartió sus experiencias con los anfitriones sobre este nuevo trabajo discográfico. Ademas emocionada les contó la grata sorpresa que le hizo el maestro Manzanero al hacer una llamada telefónica desde México. Estamos seguros que Susana tendrá una gran éxito con este homenaje a uno de los principales compositores de música romántica de México. 


Aquí te dejamos un muestra del gran talento de Susanna del Saz:

No hay comentarios: