Et convidem fer un viatge històric i gustós per la cuina mexicana, a través de les receptes més clàssiques i més conegudes, senzilles i fàcils d'elaborar, fins i tot per les mans més inexpertes. Tan aviat com comencis a navegar pels sabors i colors de la gastronomia mexicana començaràs a gaudir de tota aquesta mescla d'aromes intenses que formen part de l'univers gastronòmic de Mèxic.
Contingut:
Breu introducció sobre la base de la cuina mexicana. Guacamole com el platet més conegut en món, el seu origen i tradició.
Frijoles refritos com a part de la cuina bàsica de Mèxic.
La truita, base de la dieta mexicana; el taco com una de les seves manifestacions.
Papes amb xoriço i xampinyons saltejats com a elements del taco
La tradició de les aigües fresques, el seu origen.
Tinga de pollastre, plat típic de Mèxic.
Els típics i colorits molletes. Formatge fos amb xoriço.
Bistec a la mexicana. Arròs a la mexicana. Per què els anomenem a la mexicana?
Amanida de nopales, el nopal com a element distintiu mexicà. Plàtans fregits.
El blat de moro: element bàsic de la gastronomia. Crema de elote. Enchiladas verdes.
Dijous de 16.30 a 18.30hPreu: 69.62 €
Inici: 28 de gener
Fi: 10 de març
Organització: MEXCAT i Casa Elizalde
Professora: Margarita Torres
Informació addicional:
Caldrà abonar un suplement de 19.00 € per material el primer dia de classe
Més informació en:
http://www.casaelizalde.com/
Carrer de València, 302, Barcelona
Tel:934 88 05 90
No hay comentarios:
Publicar un comentario